![]() ![]() |
26/12/2007, 21:10 PM
|
|
|
Bu bölümde internet üzerinde rastladığımız, beğendiğimiz flash mob videolarını yayınlıyoruz.
-------------------- İstanbul Flash Mob, ikinci eylem hazırlıklarına başlıyor.
Takipte kalın! ************ IFM birimlerinde yeralmak istiyorsanız, gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. |
|
|
26/12/2007, 21:39 PM
|
|
|
"Sessiz Parti" : Buradaki flash mob eylemlerine katılan insanların yanlarında birer mp3 player var. Önceden kararlaştırıldığı üzere hepsi aynı şarkıları yüklemişler. Yine kararlaştırılan saatte eylem başlıyor ve eyleme katılanlar mp3 playerlarının play tuşuna aynı anda basıp insanların şaşkın bakışları altında parti vermeye başlıyorlar. Eğlenceli değil mi?
Tate Modern Ekim 12, 2007 Londra / Victoria Metro İstasyonu Liverpool İstasyonu -------------------- İstanbul Flash Mob, ikinci eylem hazırlıklarına başlıyor.
Takipte kalın! ************ IFM birimlerinde yeralmak istiyorsanız, gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. |
|
|
27/12/2007, 00:20 AM
|
|
|
Yastık Savaşı : Bu eylemdeki katılımcılar da kararlaştırdıkları üzere evlerinden birer yastık kaparak eylem yerine gelmişler ve yastık savaşı yapıyorlar. Deli olduklarını mı düşünüyorsunuz? Evet öyleler ve gayette mutlu gözüküyorlar
Flash-Mob (Kissenschlacht) - Osnabrück, 28.04.07 -------------------- İstanbul Flash Mob, ikinci eylem hazırlıklarına başlıyor.
|
|
27/12/2007, 00:52 AM
|
|
|
Yine ilginç bir flash mob eylemi Domino. İzleyin hoşunuza gidecek
- DOMINO DAY - -------------------- İstanbul Flash Mob, ikinci eylem hazırlıklarına başlıyor.
|
|
27/12/2007, 00:56 AM
|
|
|
Bir başka Flash Mob eylemi BANG!
flash mob stary browar poznań 12.05.07 -------------------- İstanbul Flash Mob, ikinci eylem hazırlıklarına başlıyor.
|
|
27/01/2008, 00:20 AM
|
|
Yeni Üye |
Şu en son videoya bayıldım ya ne kadar eglenceli olacagını düşeneibliyorum.=)
|
|
|
18/02/2008, 14:43 PM
|
|
|
Gayet profosenel bir grup, 200 kişi zamanı donduruyor.
Telsiz konuşmasını kayıt etmeyi (güçlü mikrofon?) ve ilginç kamera açılarını (gizli çekmeliler, değil mi?) nasıl sağlamışlar merak ediyorum. --- Evet, son vidyo gerçekten hoş. Bir XBox reklamını taklit etmişler. |
|
|
4/03/2008, 22:03 PM
|
|
|
ozhan ın ekledıgı vıdeoyu cok begendım gercekten
|
|
|
3/04/2010, 11:14 AM
|
|
Yeni Üye |
Gerçekten ciddi bir profesyonel çalışmayı gerektiriyor , çok güzeldi teşekkürler.
|
|
|
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih : 10th September 2010 - 05:03 AM |